Imaginează-ți cum ar fi să ai propriul expert pentru a-ți răspunde la orice întrebări despre carieră, job sau interviu, imediat ce apar. Acum ai ajuns la locul potrivit.

Relansează-ți cariera cu un profil profesional complet

Servicii de consultanță

Q&A Carieră: 60 de minute de consultanță

O discuție de 50 de minute prin Skype sau telefon pentru a schimba modul cum îți prezinți abilitățile profesionale în CV și în profilul LinkedIn.

services-1
 • Îți identificăm experiența, punctele forte și realizările pentru a contura un mesaj care să fie în avantajul tău;

 • Îți oferim sugestii de upgrade al CV-ului care să se alinieze cu experiența ta;

 • Îți oferim sugestii de upgrade al CV-ului care să se alinieze cu experiența ta;

 • Te ajutăm să-ți consolidezi încrederea și să te simți mai sigur/ă în ceea ce privește strategia de evoluție în carieră;

 • Primești un plan de acțiune pentru rezultate imediate: identificăm și alegem câteva provocări și pași de urmat.

 • Primești înregistrarea convorbirii în format Mp3

 • Pregătește-ți din timp întrebările pentru a primi imediat răspunsurile cele mai importante.

 • Să-ți adaptezi căutarea în funcție de gradul de senioritate

 • Să faci tranziția spre următorul loc de muncă sau următoarea etapă în carieră

 • Să-ți construiești brandul personal și să țintești o listă de multinaționale folosind atât CV-ul cât și profilul tău LinkedIn.

 • Combinăm strategiile tradiționale cu cele de SEO și marketing pentru a-ți identifica cele mai bune oportunități de carieră

 • Fixăm obiective clare pe care le împărțim în pași mici pe care ii poți urma în fiecare zi

 • BONUS: Îți oferim o strategie pentru târg-urile de job-uri pentru a te folosi de acest mediu ca de o rampă extraordinară de lansare. În doar 60 de minute bine organizate îți poți găsi câteva job-uri high-class. Fără pierdere de vreme, fără profiluri complicate, fără soft-uri de recrutare, fără dureri de cap.

Strategie Job Search

Căutarea unui loc de muncă poate fi un proces copleșitor. Strategia potrivită te va ajuta să-ți găsești un loc de muncă mult mai rapid.

Îți facem strategia de Job Search și te ajutăm, pe baza nevoilor tale actuale:
services-2

PACHET 1: CV Makeover și Scrisoare de intenție – relansează-ți cariera cu un profil ultra-profesionist

Recrutorii sunt copleșiți de numărul de CV-uri pe care îl primesc, deci este important ca CV-ul tău să iasă în evidență. Dacă angajatorul nu înțelege care este povestea ta și ce ai de oferit în doar câteva secunde, va trece mai departe.

services-3
 • Evoluția rapidă în carieră nu este niciodată un lucru întâmplător. Modul cum te prezinți în fața angajatorilor este strâns corelat cu parcursul tău profesional. Este esențial să investești într-un CV și o scrisoare de intenție optimizate care îți vor aduce o traiectorie profesională complet nouă. Drumul și munca sunt ușoare iar rezultatele aproape imediate atunci când le parcurgi ajutat de un profesionist.

 • Înainte de a aplica, trebuie să știi că CV-urile sunt scanate, rareori citite deci conținutul trebuie să-ți ilustreze abilitățile într-un mod care să te departajeze de alți candidați; un CV realizat gratuit în format Europass, nu va putea concura cu un CV realizat de un profesionist, structurat și optimizat SEO și ATS. Profilul tău profesional este cartea ta de vizită care va schimba răceala angajatorilor în respect și dialog de la egal la egal.

 • Este timpul să te mobilizezi. Este în joc nu doar cariera ta, ci și standardul de viață pe care ți-l dorești.

 • Înainte de a comanda serviciul te rugăm să ne trimiți un e-mail în care să ne descrii situația ta actuală.Trebuie să ne asigurăm că am înțeles corect solicitările tale. În acest mod vom stabili o strategie și îți trimitem un model în funcție de cerințele tale și tipul job-ului pentru care dorești să aplici.

 • Notă: Nu utilizăm programe de construire și design al CV-ului ci elaborăm manual flow-ul fiecărui CV în parte. Pachetul include livrare în 4 zile din momentul achiziției și 2 revizuiri. Dacă ai nevoie de livrare urgentă în 2 zile, traducerea CV-ului sau consultanță telefonică întreabă-ne de costurile suplimentare.

 • Un CV nu este doar despre cine ești, ce poți să faci și ce experiență ai, ci trebuie să fie construit pentru viitorul loc de muncă. Un CV Ultra-Profesionist va planta în mintea angajatorului ideile pe care tu vrei să le gândească despre tine și îl va determina să te ia în considerare imediat pentru jobul pe care îl dorești.

 • Îți redactăm CV-ul, scrisoarea de intenție și îți refacem complet Profilul Linked In pentru a putea să aplici cu succes nu doar în țară, ci și peste hotare. Un salt profesional îți salvează chiar ani din viață, pe care îi poți dărui pasiunilor tale, familiei sau construirii propriilor vise.

 • Trebuie doar să fii pregătit pentru interviuri.

 • Pentru a ne asigura că am înțeles corect solicitările tale, înainte de a comanda serviciul te rugăm să ne trimiți un e-mail în care să ne descrii situația ta actuală. Vom stabili o strategie de lucru în funcție de cerințele tale și tipul job-ului pentru care dorești să aplici.

 • Notă: Nu utilizăm programe de construire și design al CV-ului ci elaborăm manual flow-ul fiecărui CV în parte. Pachetul include livrare în 4 zile din momentul achiziției și 2 revizuiri. Dacă ai nevoie de livrare urgentă în 2 zile, traducerea CV-ului sau consultanță telefonică întreabă-ne de costurile suplimentare.

 • Notă: Elaborăm manual flow-ul fiecărui CV în parte. Pachetul include livrare în 4 zile din momentul achiziției și 2 revizuiri.

PACHET 2: Redactare CV + Scrisoare de intenție + Profil LinkedIn + Consultanță telefonică 50 min

services-3

Consultanță pentru Interviu

Te sprijinim cu o pregătire impecabilă pentru interviuri pentru a înțelege tot procesul de la A la Z pentru a impresiona durabil orice angajator.

Locul de muncă reprezintă peste 70% din viața ta. Tratează obținerea lui cu toată atenția cuvenită.

services-4
 • Ca să ai succes la interviuri trebuie întâi să cunoști răspunsurile la o serie de întrebări pe care angajatorul ți le va adresa în mod inevitabil, dar ai nevoie să știi și ce gândește intervievatorul atunci când îți adresează o întrebare și să răspunzi cunoscându-i motivațiile și provocările. Doar având aceste cunoștințe vei ști să folosești markere de credibilitate și să vorbești cu o diplomație zdrobitoare ca să fii luat în considerare pentru cele mai bune poziții.

 • Având la îndemână o strategie completă pentru interviu vei fi perfect încrezător, vei ști cum să creezi imediat o relație cu intervievatorul sau managerii cu care vei vorbi, iar aceste lucruri sunt cheia care te va ajuta să te detașezi complet de orice alt candidat. Trimite-ne în avans 5 întrebări pentru a avea un curs pre-stabilit al sesiunii.

 • Pentru tine, negocierea pachetului salarial va fi următorul cel mai ușor lucru.

Trimite-ne întrebări clare, simple, concise.

 • Șansa ta de a fi selectat crește cu 150% dacă prezinți recrutorului un Video CV. În condițiile în care un acesta vede zeci de CV-uri în fiecare zi, Video CV-ul te va departaja imediat de toți ceilalți aplicanți deoarece foarte puțini oameni sunt dispuși să își facă unul.

 • Detaliile tehnice și know-how-ul sunt în mâinile noastre: te vei filma cu telefonul sau cu o aplicație desktop după indicațiile noastre, apoi ne trimiți filmarea pe baza căreia îți vom face un film de prezentare care va cuprinde atât filmarea ta, cât și elemente grafice adăugate de designerii noștri: combinația filmare-colaj-text-muzica. Apoi îți spunem cum și unde să-l adaugi pe online, cum să îl atașezi CV-ului și cum să-l folosești imediat.

 • Trebuie doar să fii pregătit pentru interviuri.

 • Vei putea folosi Video CV-ul în următorii câțiva ani iar pe măsură ce avansezi profesional, ne poți apela pentru a adăuga noi cadre care să ilustreze experiența ta actualizată. Pachetul cuprinde două revizuiri.

 • Nu știi ce să spui sau cum să te prezinți? Contactează-ne și-ți putem oferi un script gata-făcut pe care îl adaptezi experienței tale. Urăști camera video? Ne poți trimite alternativ o serie de fotografii și documente care să-ți reflecte activitatea și hobby-urile. Le vom analiza pentru a stabili dacă ne pot ajuta pentru a-ți face o prezentare profesională.

Vrei să-ți faci Video-CV-ul în limba engleză? Contactează-ne pentru detalii.

Video CV-ul

Îți facem Video CV-ul pentru a te lansa pe orbita celor mai bine plătite job-uri din țară și străinătate. Video CV-ul îți oferă cele mai multe șanse de a te angaja acolo unde vrei, în condițiile pe care ți le dorești, oricând dorești.

box-5

PACHET 3: Relansează-ți cariera peste hotare

Scapă de corvoada aplicațiilor și triplează-ți șansele de angajare peste hotare.

Locul de muncă reprezintă peste 70% din viața ta. Tratează obținerea lui cu toată atenția cuvenită.

services-4
 • Înțelegem cum gândesc angajatorii și cum utilizează site-urile de recrutare fie că sunt din țară sau peste hotare. Știm la ce se uită când pornesc tsunami-ul campaniilor de selecție, știm care sunt caracteristicile culturale ale procesului de selecție în Europa și SUA și știm care sunt nivelurile salariale de la țară la țară. Șabloane, filtre, ATS-uri, fișe de post, informații relevante, obiective profesionale, aspectele tehnice.

 • Îți realizăm CV-ul și Scrisoarea de intenție (EN) ne ocupăm de Job Search și filtrăm ofertele pentru a găsi doar job-urile cu salariul pe care ți-l dorești, îți asigurăm 50 de aplicații în domeniul tău pe poziții selectate în multinaționale de peste hotare.

 • Înainte de a comanda serviciul te rugăm să ne trimiți un e-mail în care să ne spui în ce țară dorești să aplici și să ne descrii situația ta actuală. Vom reveni cu o serie de întrebări de clarificare și te vom contacta telefonic pentru a stabili o strategie de lucru în funcție de cerințele tale și tipul job-ului pentru care dorești să aplici.

 • Muncim în echipă pentru a-ți reconstrui viitorul.

Articles from the workshop

Read the latest