În premieră, training-ul care te ajută să preiei controlul și să-ți negociezi salariul – chiar dacă “nu se poate” sau nu ești sigur că îl meriți, chiar dacă nu ai 15 ani de experiență și chiar dacă economia trece printr-o criză.

Învață ce trebuie să spui, frază cu frază, pentru a-ți mări salariul la următorul interviu sau dupa evaluarea anuală chiar dacă nu ai mai negociat niciodată înainte.

Cauți să-ți schimbi job-ul ca să fii plătit mai mult?

Mii de profesioniști ca tine vor să-și găsească un loc de muncă împlinitor, program flexibil și un salariu mai bun. Însă totul începe cu a cunoaște valoarea pe care o aduci într-o companie. Poți începe prin a afla care este valoarea de piață a job-ului tău, însă pentru a fi plătit atât cât meriți ai nevoie să faci mult mai mult. O să-ți arăt ce și cum.

Vrei să știi frază cu frază ce să spui când primești oferta salarială? Nu spune cât crezi că meriți să primești.

Un element crucial pentru a obține salariul pe care îl vrei, este să NU spui nicăieri (pe aplicațiile/ interviurile online sau când ești întrebat) ce salariu ai în prezent sau vrei. Dacă ai spus un salariu prea mare o să deranjezi și ai șanse mari să pierzi job-ul, dacă spui prea puțin, este posibil să pierzi mii de euro anual. O să te învăț frază cu frază ce să spui ca să întorci situția în favoarea ta.

Poți să obții o mărire între 2000€ și 5000 € pe an, chiar la locul actual de muncă, după o singură conversație cu HR-ul sau superiorul tău, dacă vrei să înveți cum să negociezi și ce să spui, cuvânt cu cuvânt.

Vrei să fii plin de încredere la interviu?

Negociază-ți avantajele și valoarea. Nu te subestima, cuantifică-ți rezultatele, famliarizează-te cu toate sceariile posibile ca să fii perfect pregătit, schimbă-ți complet abordarea și câștigă salariul pe care simți că îl meriți.

Crezi că ești un bun negociator?

Majoritatea oamenilor tind să-și supraestimeze capacitățile de negociere. În mintea noastră credem că suntem remarcabili și elocvenți însă majoritatea oamenilor au abilități de negociere medii.

Oamenii au tendința să-și demonstreze punctul de vedere și cred că soluția lor nu este doar o soluție ci este însăși SOLUȚIA. Problema este că dacă toți abordează astfel lucrurile, obținem un grup de oameni care vorbesc unul peste celălalt.

Negocierea și persuasiunea au puține lucruri în comun cu opinia noastră și foarte mult de a face cu ce-și dorește interlocutorul/ angajatorul. Atunci când negociem ar trebui să ne concentrăm pe a-i crea persoanei din fața noastră așa zise momente de REVELAȚIE.

Care este avantajul unui moment de revelație?

Persoana cu care discuți se va simți legată de cel care i-a oferit acest moment de revelație. Va fi recunoscătoare că i-ai arătat cea ce altfel nu ar fi putut să vadă și în acest mod va simți că mărirea salarială este chiar o obligație pe care o va avea față de tine și în nici un caz o povară.

În acest curs vei înțege dinamica negocierii pachetului salarial atât la interviuri cât și în compania unde activezi – câteva minute de negociere pentru o evoluție financiară remarcabilă.

Foarte mulți oameni muncesc mult fără să simtă că evoluează profesional, fără să simtă că sunt apreciați la adevărata valoare și recompensați financiar pe măsură. Unii sunt pasivi, nu negociază și nu își crează o astfel de oportunitate, alții sunt agresivi și astfel își distrug singuri șansele. Celor pasivi le este teamă sau nu știu cum să-și prezinte realizările, cei agresivi nu știu să negocieze cu diplomație.

Peste 80% dintre angajați nu au încercat nici măcar o singură dată să se exprime direct sau să încerce să obțină mai mult – mai ales la locul de muncă unde și-au demonstrat deja contribuția și unde au cele mai mari șanse de reușită în negocierea salariului. Preferă să plece la alte firme decât să ceară ceva angajatorului actual.

Negocierea pachetului salarial durează în medie în jur de 5 minute iar aceste 5 minute sunt uneori mai valoroase decât ani întregi de muncă. În 5 minute îți poți mări considerabil veniturile anuale.

Ce ar însemna pentru tine 1500 de euro în plus pe an?

Ar însemna că ți se recunosc contribuțiile și maturitatea profesională? Ar însemna încetarea grijilor? O vacanță pe care ți-ai dorit-o? Achitarea datoriilor? Respect sau mai multă încredere în tine însuți?

Locul de muncă reprezintă peste 70% din viața ta. Tratează obținerea lui cu toată atenția cuvenită.

services-4
 • “Am avea mai puține stresuri financiare în familie. Mi-aș duce familia la Disneyland și socrii și părinții i-aș trimite la Ierusalim.” – Cristina P.

 • “Întâi de toate aș fi bucuroasă că am reușit să-i obțin și aș avea mult mai multă încredere în mine însămi, apoi probabil i-aș investi în acțiuni sau la bursă.” – Silvia R.

 • “Recent mi-am deschis un magazin online la care lucrez in weekend. Probabil i-aș investi în reclamă pe Facebook.” Daniel G.

 • “Dacă aș obține mai mulți bani aș putea spune copiilor mei “da” de mai multe ori când îmi cer să le cumpăr ceva, le-aș putea cumpăra ultimul model de Lego sau am putea să-i trimitem pe toți trei în tabere.” – Tiberiu P.

Pentru mulți dintre noi 2000 euro pe an ar însemna o schimbare majoră și depășirea unor bariere financiare care trenează de ani de zile.

Tu ce ai face? Te vei bucura că soția ta va munci mai puțin și va avea mai mult timp pentru familie? Vei simți că ești apreciat de companie?

Completează acest formular și spune-ne ce ai face cu acești bani (nu îți publicăm numele de familie)

Ce te împiedică să negociezi în prezent?

 • Majoritatea oamenilor nu-și negociază salariul, măririle sau beneficiile – presupun că dacă le merită, le vor și primi.

 • Alții se gândesc la recesiune. Alții sunt copleșiți de atmosfera din firmă datorită discuțiilor despre ultimele modificări legislative și salariale.

 • Alții se tem de această discuție – se tem că dacă deschid un asemenea subiect, vor fi luați “în vizor”. Sau că politica firmei are programate și nu permite asemenea discuții decât o dată la 3 ani sau că pur și simplu “nu se poate”.

 • Este ciudat cum, în aceeași perioadă de recesiune, la unii “se poate” și își negociază cu succes salariul sau pachetele de beneficii, iar celorlalți nu le rămâne decât să comenteze.

 • Poate cel mai important motiv pentru care nu ne negociem salariul este același pentru care nu facem toate celelalte lucruri pe care ar trebui să le facem: ne blocăm în “scripturi” și credințe imprimate profund, dublate de teamă, și pe care nu le vedem clar decât când ne vorbește altcineva despre ele și le scoate la lumină pentru noi.

 • Putem înlătura aceste obstacole interioare și exterioare cu ajutorul altora, care ne pot arăta că lucrurile pot fi ușoare dacă suntem deschiși să învățăm.

 • Află din acest curs care sunt aceste “scripturi” și obstacole adevărate sau imaginare, află toate detaliile din culisele negocierii salariale și identifică în ce punct te afli în prezent și ce pași să începi să faci imediat spre a obține salariul și beneficiile dorite.

Crezi că “nu îți stă în fire” să negociezi?

 • Pentru că dacă răspunsul tău este “da, nu sunt acest tip de persoană”, înseamnă că nu îți oferi ție însuți șanse.

  Gândește-te și la altceva ... că poate ai acceptat prea mult timp ca alții să îți spună ce se poate și ce nu se poate și le iei pe toate de bune: “Ar trebui să apreciezi că ai un job” sau “Nu se poate, nu avem buget”. Dacă ai auzit fraze de acest gen de câteva ori îți e teamă să te mai confrunți cu asta și nu mai chestionezi ce ți se spune.

  Persoanele care evită confruntările -cu exteriorul și cu ei înșiși- și nu-și împing propriile limite, pot avea o viață relativ liniștită însă vor avea tendința să se plângă des de job … de colegi … de șefi, de relații. Și aproape permanent … de bani.

  Și dacă îi întrebi într-o zi: “Dar ai făcut ceva să schimbi situația?”, o să se uite lung la tine … și apoi, probabil o să te ocolească. Nici nu le trece prin cap să se afirme și să-și ia viața în propriile mâini.

  Cu siguranță nu vrei să le calci pe urme. Nu vrei să fii dintre aceștia.

  Nu este nimic în neregulă cu dorința de a cere mai mult de la viață. Nu este nimic greșit în a dori să fii plătit cu cât meriți.

  Nu este nimic greșit sau un semn de lăcomie să vrei ca familia ta să aibă un trai decent, să nu vă gândiți la fiecare leu cheltuit și să nu vrei să mai vorbiți despre facturi și despre cât ați cheltuit în weekend sau cât trebuie să sacrificați ca să puteți cumpăra ceva copiilor.

  Și cu siguranță ai vrea să faci cinste prietenilor cu o rundă la bar fără să-ți faci griji că contul bancar ți se golește, iar mâine dimineață o să ai regrete.

  De fapt, în loc să economisești ici și colo câte 10-20 de lei, ai putea să-ți mărești venitul cu 10-15%, lucru care ți-ar lua de pe cap grijile de a doua zi … pentru toată viața!

  Dar nu uita că nu poți apărea pur și simplu în pragul HR-ului sau al șefului și să îi ceri mărirea cu ton de răfuială. Dacă faci asta poți la fel de bine să te gândești la alternative, pentru că nimeni nu va răspunde pozitiv la o astfel de abordare și într-adevăr ai fost luat în vizor.

  Pentru a ajunge să ceri o mărire de salariu, trebuie să faci o serie de lucruri și pași înainte. Dar nu trebuie să reinventezi roata sau să parcurgi singur/ă acest drum. Sute de alți oameni au aplicat cu succes aceste tactici pe care le-au învățat după zeci de ani de experiență pe poziții de conducere. Ei înțeleg toate mecanismele și le aplică la momentul oportun pentru măriri care ți-ar părea de domeniul SF-ului.

  În loc să încerci să faci asta prin trial & error, învață de la cei care știu deja.

  Poți face o schimbare care să îți impacteze toată viața.

În curs înveți care sunt secretele negocierii cu artă a pachetului salarial.

 • Parcurge procesul complet de negociere a salariului pentru a obține ce ai crezut mereu că este aproape imposibil să obții: de la salariu, la pachet de beneficii.

  Află toate acestea, înainte ca angajatorul tău să le afle, ca să dobândești un avantaj net.

  Nu doar sfaturi, ci exact frazele pe care trebuie să le spui, modul de a le spune la momentul cel mai potrivit.

Negociază-ți Salariul: învață să obții Măriri, Promovări și Facilități – pe viață
Obține o mărire salarială și crește-o de la an, la an

 • Învață:
  cum, când și în ce condiții aduci în discuție o mărire de salariu

 • cum să fii luat/ă în considerare pentru o poziție mai bună în următoarele luni

 • care sunt EXACT cuvintele și frazele pe care să le rostești atunci când ești întrebat despre așteptările salariale

 • cum să-ți alcătuiești discursul de negociere frază cu frază

 • Află cât de mult contează vechimea ta în muncă pentru a ști cât poți să negocezi în ce privește beneficiile

 • Tehnica “negocierii SRI”: fereastra care îți va schimba următorii ani din viață

 • greșelile subtile care te pot pune în dezavantaj de la modul de a vorbi, cuvintele pe care le folosești, tonalitatea și limbajul corpului

 • negocierea de urgență: ce să faci dacă ai spus o sumă care nu este chiar ce îți dorești

 • cum să ilustrezi valoarea pe care o aduci în firmă fără să pari îngâmfat/ă, păstrându-ți profesionalismul și având o atitudine 100% pozitivă

 • cele mai dure întrebări într-o negociere salarială și cum să le răspunzi

 • cum să mai negociezi și alte beneficii în afară de salariu

 • ce spui când cererea ta este refuzată pentru a întoarce lucrurile în favoarea ta

 • ce spui dacă ești întrebat încă de la telefon care sunt așteptările tale salariale

 • ce spui chiar și după ce ai primit ultima ofertă

 • negociază-ți comisioanele, bonusurile de performanță, diurnele, titlul, linia de evoluție, perioadele de renegociere a salariului și vacanțele

 • BONUS Feedback pe profilul LinkedIn – indicații de refacere pentru a fi găsit cu ușurință de recrutori

830 lei* Cost Pre-Lansare Negociază-ți salariul – 580 lei

accesispro.ro

Artemisa Negrila

După un deceniu de recrutare, ca fondatoare Accesis, am simțit dorința de a-i ajuta pe cei care își caută un job să-și afirme calitățile într-o piață competitivă și profund afectată de schimbări. Acest curs este încununarea experienței mele de 10 ani de recrutare. învățare și discuții cu manageri și candidați. Scopul meu este să sprijin oamenii să facă schimbări pozitive în carieră și să se asigure că sunt văzuți, auziți și valorizați.

Cursuri de specializare: Abilități manageriale – (Ministerul Dezvoltării). Resurse Umane- Secrete și motivație, Dezbatere, Interacţiune şi Discurs Public, Formator de Formatori (Ministerul Dezvoltării), Effective Sales Skills, Prezentări de Succes, Project Management, Leading Others, Leading Yourself©

Prin AccesisPro urmărim să revoluționăm o industrie care are nevoie de schimbări majore. Prin integritate, pasiune și dragoste pentru ceea ce facem vom ajuta să reușească pe toți cei care sunt în căutarea unui job împlinitor și care să îi reprezinte.

*După data lansării online, costul modulelor se poate modifica.

Rezervă-ți acum un loc la un training care îți va schimba destinul profesional!

Articles from the workshop

Read the latest